Snel een Loodgieter nodig? Bel ons! 085-8770419
Nu bereikbaar!


Henk Derksen Installatietechniek B.V

Logo Henk Derksen Installatietechniek B.V Derksen Installatie BV levert en installeert nagenoeg alles wat u nodig heeft voor de verwarming en warmwatervoorziening van uw woning of bedrijfspand. Van conventionele verwarming tot zonneboilers.

Van een op maat gemaakte verwarmingsinstallatie heeft u jarenlang plezier. Ook voor het vervangen van uw oude ketel voor een zuinige HR ketel bent u bij ons aan het juiste adres.

Naast de verkoop is er ook nog de mogelijkheid een ketel te huren. U hoeft daardoor geen grote bedragen uit te geven en wij staan garant voor een probleemloze werking van uw ketel.

Derksen Installatie BV is ook op dit gebied een erkend installateur. Ons bedrijf is officieel Nefit, Atag en Valliant dealer. Dit betekent dat wij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en borg staan voor snelle en goede service, waarbij op volledige ondersteuning van de fabrikant kan worden gerekend.

Derksen Installatie BV is voor u de betrouwbare partner voor het realiseren van de elektrische installatie in en om uw huis.

Onze vestiging
Matjeskolk 8