Snel een Loodgieter nodig? Bel ons! 085-8770419


Goudse Verwarming B.V.

Logo Goudse Verwarming B.V. Bent u toe aan een nieuwe cv-ketel?
Overweeg dan een energiezuinig systeem, zoals een hoogrendementsketel. Wilt u voor verwarming en warm water één toestel, dan is een hr-combiketel een goed idee.
Door een zonneboiler aan te sluiten op uw combiketel (dat kan als de ketel het label Gaskeur NZ draagt), bespaart u extra energie. Het water wordt dan verwarmd in een zonnecollector op het dak en opgeslagen in een boiler. Zo nodig verwarmt de combiketel het water bij.
Leidingisolatie in onverwarmde ruimtes (twintig millimeter dikte rond een verwarmingsbuis met en doorsnede van 22 millimeter) spaart in totaal ongeveer drie kubieke meter gas, per meter isolatie, per jaar.Met thermostaatkranen op de radiatoren is de temperatuur per kamer te regelen. Ze zijn te koop vanaf tien euro, waardoor u de investering binnen twee jaar kunt terugverdienen.

Goed isolatie van uw woning voorkomt warmteverlies.
Bij de Goudse Verwarming staan service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Wij luisteren naar de wensen van de klant en geven op basis daarvan een passend advies op het gebied van verwarmingswerkzaamheden. Daarnaast stellen Wij ons zo flexibel mogelijk op; afspraken proberen wij zo veel mogelijk te plannen op momenten dat het de klant het beste uitkomt. Naast de aanschaf van een cv ketel is het onderhoud van uw cv ketel heel belangrijk. Hiermee voorkomt u storingen en verlengt u de levensduur van uw cv ketel.

Onze hoofd vestiging
Gouda