Snel een Loodgieter nodig? Bel ons! 085-8770419


Baderie Janssen

Logo Baderie Janssen

 

Al meer dan 100 jaar maakt en onderhoudt Gebr. Janssen vele daken. Van functionele, vlakke en hellende constructies van duizenden vierkante meters tot particuliere woningen en ambachtelijk vakwerk aan historische gebouwen. Ook installatietechniek kan terugkijken op ruim 30 jaar professionele ervaring. Hoewel de "jongste" in het familiebedrijf, is deze tak uitgegroeid tot een volwaardig installatiebedrijf met een sterke reputatie. 

Hoogwaardige kwaliteit, een brede dienstverlening, uitstekende service, veiligheid voor u en onze mensen zijn de steekwoorden waar het bij Gebr. Janssen om draait. Met goed opgeleide en continu bijgeschoolde vakmensen, diverse kwaliteitssystemen en professionele middelen brengen wij ieder project tot een goed einde. U vraagt, wij draaien! Waar anderen afhaken, komen wij met een oplossing. Hoe complexer het werk, hoe groter onze uitdaging. Het enige wat wij u niet kunnen bieden is bezuinigen op kwaliteit.  

Dat dit niet alleen maar met vakmensen te klaren is, snappen wij als geen ander. Achter ieder project staan mensen van de Bedrijfsbureaus en de Logistiek. Onze goed geoliede automatisering voorziet onze vakmensen in een mum van tijd van de juiste tekeningen, documenten en materialen. Door diverse certificeringen en een goed kwaliteitssysteem is de kans op fouten tot een minimum teruggebracht.

Ruim 100 inzetbare, professionele medewerkers staan altijd voor u paraat. Onverwachte of grote opdrachten vormen daarom geen enkel probleem. Door dit grote contigent vakmensen kunnen wij snel anticiperen op uw wensen zonder de continuïteit van de reeds lopende projecten in gevaar te brengen. Wij staan garant voor úw planning.

Onze hoofd vestiging
Beugen