Snel een Loodgieter nodig? Bel ons! 085-8770419


Gebr. Sakkers bv Loodgieters- en installatiebedrijf

Logo Gebr. Sakkers bv Loodgieters- en installatiebedrijf In 1947 is Gebr. Sakkers opgericht onder de naam 'Sakkers & Koopman'. In 1968 zijn de drie broers samen verder gegaan onder de naam Gebr. Sakkers. In 2001 is Gebr. Sakkers verhuisd vanaf de Pauwstraat hartje centrum naar de Texasdreef.

 

Intussen is de derde generatie uitgegroeid tot een all-round loodgieters- en installatiebedrijf met veertien werknemers dat werkzaam is voor particulieren en bedrijven.

 

Gebr. Sakkers is lid van Uneto-VNI, de vereniging van Nederlandse installateurs. De VNI heeft een onafhankelijke geschillencommissie, garantiebepaling en een waarborgfonds, dat u beschermt tegen wanprestatie.

 

Wat is een loodgieter?
Van oorsprong is loodgieter een beroep waarbij stroken lood en loden pijpen werden gegoten. De stroken werden gebruikt om buizen waterdicht te maken. Om aan de wederopbouw te helpen vestigden veel loodgieters zich na de tweede wereldoorlog in Nederland. Om zelfstandig aan de slag te kunnen, moest een loodgieter in het bezit zijn van:
• Een middenstandsdiploma
• Een vakdiploma
• Kredietwaardigheid

Onze hoofd vestiging
Utrecht