Snel een Loodgieter nodig? Bel ons! 085-8770419


Firma Van Dijkhuizen

Logo Firma Van Dijkhuizen

Van Dijkhuizen Installatiebedrijf is opgericht in 1941. In die tijd waren de loodgieters activiteiten vooral gericht op Metaalbewerking en smederij.

- 1959 Het dienstenpakket werd uitgebreid met het aanleggen van gasleidingen, waterleidingen en Elektrische installaties. Ook zinkwerken, dakbedekkingen en reparatie werkzaamheden werden vanaf deze tijd vakkundig uitgevoerd door Van Dijkhuizen Installatiebedrijf.

- 1969 Van Dijkhuizen Installatiebedrijf heeft zich vanaf dit jaar ook gespecialiseerd op verwarminginstallaties. Sindsdien zijn vele Installaties door ons naar tevredenheid opgeleverd. Wij verzorgen verwarmingsinstallaties in zowel utiliteit- en woningbouw en de particuliere sector. Ook op het gebied van sanitaire en elektrotechnische installaties zijn sindsdien diverse projecten opgeleverd.

Van Dijkhuizen is een professioneel installatiebedrijf waarop u kunt rekenen. Wij zijn er voor grote en kleine installatieklussen. Voor nieuwbouw en verbouw van woning en/of bedrijfspand. Persoonlijke benadering vinden wij erg belangrijk, om u te bieden waar u om vraagt, zodat het gewenste resultaat wordt bereikt. Bel ons voor meer informatie, tarieven en een afspraak. Wij helpen u graag en bovendien snel

Onze vestiging
Bovenweg 69