Snel een Loodgieter nodig? Bel ons! 085-8770419


ETEB B.V.

Logo ETEB B.V.

Het bedrijf ETEB is in 1956 opgericht als installatiebedrijf en bestaat dus 55 jaar.. In het begin werd er voornamelijk loodgieterswerk uitgevoerd. Naast het verhelpen van lekkages werd er incidenteel sanitair verkocht.

In de jaren ’70 en ’80 met de opkomst van de doe-het-zelf bedrijven werd de winkel aan de Erasmusstraat in Rotterdam-Noord een speciaalzaak voor aansluitmaterialen op loodgietersgebied. Daarnaast werden de eerste badkamers door het eigen installerend personeel verwezenlijkt.

Door de groei van de behoefte in de sanitairmarkt werd de winkel steeds meer showroom. Al snel moest er gezocht worden naar extra ruimte om het sanitair te kunnen tonen. Er werd een ruimte gevonden aan de Admiraal de Ruyterweg, nabij het centrum van Rotterdam, welke als showroom werd ingericht.

In 1988 bleek ook deze behuizing te klein geworden. En werd er voor gekozen een volledig nieuwe showroom met magazijn aan de Hoofdweg in Capelle aan den IJssel te bouwen. Lange tijd voldeed de afmeting van deze showroom met 700 m2 aan de wensen van de consument. Medio 1997 is er magazijnruimte aan de kant van het pand gebouwd en is het voormalig magazijn bij de showroom getrokken, zodat er momenteel aan de Hoofdweg een toonzaal ter beschikking aan de consument staat van maar liefst 1500 m2.