Snel een Loodgieter nodig? Bel ons! 085-8770419


De Haas Installatietechniek B.V.

Logo De Haas Installatietechniek B.V. Bij De Haas Installatie techniek kunt u terecht voor alles op het gebied van water, sanitair, loodgieter, riolering, centrale verwarming (service en onderhoud) en zinkwerken. Voor vakkundig installeren, repareren en onderhouden staan wij voor u klaar. Wij geven graag een deskundig advies en brengen dan een op maat offerte naar de wens van de klant uit.
Service en kwaliteit tegen een redelijke prijs staan daarbij hoog in het vaandel en dit betekent dat u zowel voor, tijdens als na oplevering van de werkzaamheden op ons kunt rekenen. Onze ervaring binnen deze vakgebieden garanderen u dat de werkzaamheden die wij voor u uitvoeren degelijk, en volgens afspraak uitgevoerd worden.

U kunt bij ons terecht voor het repareren van een kraan tot het leveren en installeren van een complete badkamer, tot nieuwe goten, en van een extra radiator tot een complete CV-installatie. En dan zijn nog lang niet alle mogelijkheden genoemd.
Op deze website vindt u een overzicht van de werkzaamheden die De Haas Installatie techniek voor u kan verrichten. Van renovatie, verbouwing tot nieuwbouw. De Haas Installatie techniek kunt u voor vele werkzaamheden terecht.

Bij De Haas Installatie techniek heeft u altijd garantie op het installatiewerk. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen leveren en installeren wij alleen kwalitatief hoogwaardige producten, zodat u hier jarenlang plezier van kunt beleven.

Onze hoofd vestiging
Spuiweg 22A

Onze website
http://loodgieter-brabant.nl/

Klant beoordelingen

Totaal 4.4 / 5 4.4 / 5 4.4 Klantvriendelijkheid 4.7 / 5 4.7
Uitgevoerde werkzaamheden 4.5 / 5 4.5 Deskundigheid 4.5 / 5 4.5
Prijs / Kwaliteit verhouding 4 / 5 4