Snel een Loodgieter nodig? Bel ons! 085-8770419


Blankestijn Installaties B.V

Logo Blankestijn Installaties B.V

Blankestijn is een totaal installatiebedrijf waar u voor al uw installatiewerk terecht kunt. Van sanitair, centrale verwarming, zinkwerken, tot aan airconditioning en dakbedekking. Wij werken in nieuwbouw, verzorgen uw renovatie en plegen onderhoud. Daarbij werkt Blankestijn heel secuur: wij bespreken eerst uw wensen en maken dan samen met u een helder werkplan met duidelijke afspraken. Geen verrassingen, maar kwaliteit maatwerk. Hier staat Blankestijn voor garant.

Meer service dankzij krachtenbundeling

Blankestijn Installaties is al actief sinds 1977 en blijft innoveren. Onlangs heeft Blankestijn het bedrijf versterkt met twee nieuwe partners uit het vak: Erik van der Quast en Sjaak Janmaat. Beiden hebben jarenlange ervaring in het loodgieters- en installatiewerk. De krachtenbundeling en verjonging zet Blankestijn nog beter op de markt, door middel van een bredere kennis en service.

Veilig en erkend

Blankestijn Installaties is VCA-gecertificeerd. Dat betekent dat alle werkzaamheden worden verricht volgens de checklist Veiligheid, Gezondheid, Milieu en Welzijn. Bovendien is Blankestijn aangesloten bij SEI (Stichting Erkenning Installatiebedrijven) en aan UNETO VNI (de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche).


Daarnaast werkt Blankestijn Installaties alleen samen met erkende bedrijven. Voor elektrische installaties, mechanische ventilatie, luchtbehandeling en airconditioning hebben we betrouwbare bedrijven geselecteerd waar we nauw mee samenwerken. Zo bent u verzekerd van een uitgebreide service en een goede kwaliteit.