Snel een Loodgieter nodig? Bel ons! 085-8770419


AWB ThermoElegance Advance 4

HR Ketel Combiketel inclusief klokthermostaat 5,9 - 24,5 kW CW4

AWB ThermoElegance Advance 4 HR ketel Combiketel inclusief ExaControl E7C modulerende klokthermostaat 5,9 - 24,5 kW CW4

De AWB HR ThermoElegance Advance 4 is een hoog rendement combiketel met oog voor de toekomst. Efficiënt en energiezuinig verwarmen. Hybride ready en dus te combineren met het hybride systeem GeniaHybrid en het AWB zonneboilersysteem de HelioSet 150. Door de combinatie met duurzame en energiebesparende systemen kunt u 25% op uw energiekosten besparen.

De optimale isolatie zorgt voor een geluidsarm toestel. De tweestandenpomp stemt de doorstroming beter af op de warmtebehoefte van de CV of het tapwater. Dit verhoogt het tapwaterrendement en daardoor is het toestel geschikt voor woningen en appartementen die een lage warmtebehoefte hebben. Het toestel is onderhouds- en servicevriendelijk en door de doordachte opbouw zijn de componenten makkelijker bereikbaar. De ThermoElegance heeft een RVS warmtewisselaar waarop 10 jaar garantie zit en 2 jaar garantie op onderdelen.

De AWB HR ThermoElegance Advance 4 heeft een warmtecapaciteit van 5.9 - 24,5 kW en warm water comfort CW4.

Naast de vermelde garantie heeft u ook recht op wettelijke garantie.

Storingscodes
Adviesprijs: € 1395.90
Merk: AWB

De voordelen van dit product:

  • Duurzame en energiebesparende techniekOptimaal comfortOpenTherm module, aansluitbaar op elke thermostaatGeluidsarm10 jaar garantie op RVS warmtewisselaar14,6 liter warm water (40°C) per minuutWarmtecapaciteit van 5.9 - 24,5 kW