Direct bellen Direct aanvragen
Snel een Loodgieter nodig ? Bel ons! 020-7371985

  • Erkende loodgieters
  • 98% binnen 24u
  • Meer dan 175.000 tevreden klanten
  • Slechts €29,95- voorrijkosten
  • Loodgieter uit uw omgeving
  • Vast ontstoppingstarief
  • Meer dan 175.000 tevreden klanten
  • Binnen 2 kantooruren contact
rating

Loodgieter in Amsterdam Noord


Het stadsdeel Amsterdam Noord is niet te vergelijken met de rest van Amsterdam. Amsterdam Noord wordt dan ook gescheiden met de rest van de stad Amsterdam door het IJ. Via de Zeeburgertunnel of een pondje aan de achterzijde van Amsterdam Centraal Station is Amsterdam Noord te bereiken. Eenmaal in het stadsdeel zal het opvallen dat hier de hectiek van de stad Amsterdam ontbreekt. Amsterdam Noord is een op zichzelf staand dorpje in Amsterdam. Vroeger was er veel industrie rondom het IJ en veel werknemers gingen wonen in de vele vooroorlogse huisjes in Noord. Deze lieflijke arbeiderswoningen zijn nog steeds veel in Amsterdam Noord te vinden. Problemen met verouderde leidingen en sanitair komen hier dan ook veel voor, waarbij de inwoners een beroep kunnen doen op een lokale loodgieter uit Amsterdam Noord.

Lekkages


Naast een verstopping zal ook een lekkage in Amsterdam Noord veel voorkomen. Wanneer er jaren niets aan leidingen is gedaan, dan zijn leidingen verouderd en soms zijn er zelfs nog loden leidingen aanwezig. Bij een leidingbreuk is het noodzakelijk dat de loodgieter zeer snel ter plaatse is. Niet zelden zal een kelder dan ook helemaal blank staan. Het voordeel van een lokale loodgieter in Amsterdam Noord is dat hij er snel kan zijn om een spoedreparatie uit te voeren. Schakel de loodgieter ook in wanneer je een lekkage constateert aan de CV-ketel of radiatorleidingen. Wacht hier niet te lang mee, want het is niet prettig om in de winter met een defect centraal verwarmingssysteem te zitten. Je kunt ook last hebben van verborgen lekkages. Dit zijn leidingen die in de muur of vloer zijn weggewerkt. Hierdoor ontstaat een lekkage heel geleidelijk en kom je er pas achter als je last krijgt van vochtproblemen. De loodgieter kan deze lekkages gemakkelijk opsporen en repareren. Niet alleen voor lekkages aan leidingen, ook voor een lekkage aan een kraan of daklekkages mag je altijd de lokale loodgieter uit Amsterdam Noord inschakelen.

Problemen in de keuken


De keuken is net als de badkamer een plek waar diverse waterleidingen samenkomen. Uiteraard gaat dit om de waterleiding die is verbonden met de keukenkraan, maar de meeste woningen zijn ook uitgerust met een vaatwasser. Ook de vaatwasser moet met een waterleiding verbonden worden en een afvoer. Verder zullen veel woningen in Amsterdam Noord met het aardgasnetwerk verbonden zijn en wordt er op gas gekookt. Dit houdt in dat er een gasleiding in keuken aanwezig is. Met al deze leidingen in je keuken loop je altijd het risico op problemen. Zo kan een leiding lekken of een de afvoer van de gootsteen of de vaatwasser een verstopping hebben. Of misschien zijn er onderdelen in de vaatwasser stuk waardoor deze het niet meer doet? Van zowel leidingen, afvoeren en de vaatwasser heeft de loodgieter alle kennis in huis. Voor een goede reparatie is het aan te bevelen om je lokale loodgieter erbij te halen. Ga je de keuken in Amsterdam Noord renoveren? Neem gerust contact met de loodgieter op als er leidingen verlegd moeten worden.

Onderhoud en reparatie CV-ketel


De meeste woningen in Amsterdam Noord zullen worden verwarmd door middel van een CV-ketel. Het is belangrijk om een CV-Ketel goed te laten onderhouden. De ketel stuurt immers je gehele centrale verwarming aan en hiermee verwarm jij je woning. Wanneer je de lokale loodgieter uit Amsterdam Noord jaarlijks laat langskomen voor een goede onderhoudsbeurt, dan weet je zeker dat je toestel goed wordt afgesteld en onderdelen tijdig worden vervangen. Hiermee loop je geen risico meer op het onverwachts uitvallen van je CV-ketel. Dit geldt ook als je een nieuwe energiezuinige CV-ketel wilt plaatsen. Met een vakkundig installatie door de lokale loodgieter ben je verzekerd van het zo efficiënt mogelijk verwarmen van je woning. Weet je nog niet welk soort CV-ketel het meest geschikt is voor jouw situatie? De loodgieter kan je voorzien van goed advies.

De gaskachel schoonmaken


Vele oudere woningen in Amsterdam Noord zullen nog warm worden gehouden door een gaskachel. De gaskachel geeft veel warmte af en het vlammenspel van de kachel geeft een gezellige sfeer. Hoewel de gaskachel betreffende het onderhoud al een flinke verbetering is ten opzichte van de houtkachel en open haard, moet ook de gaskachel onderhouden en schoongemaakt worden. Dit garandeert een goede en efficiënte werking. De lokale loodgieter heeft verstand van alle soorten gaskachels en kan direct zien of bepaalde onderdelen aan vervanging toe zijn. Tevens wordt niet alleen de gaskachel zelf onderhouden en schoongemaakt, ook de rookgasafvoer wordt nagekeken. Dit is belangrijk, want schadelijke gassen mogen niet in de woning terecht komen. Zorg dus voordat de winter begint je een afspraak met de loodgieter maakt voor het onderhoud van je gaskachel.

Nog niet overtuigd? Zie  onze reviews op Trust Pilot