Direct bellen Direct aanvragen
Snel een Loodgieter nodig ? Bel ons! 020-7371985

  • Erkende loodgieters
  • 98% binnen 24u
  • Meer dan 175.000 tevreden klanten
  • Slechts €29,95- voorrijkosten
  • Loodgieter uit uw omgeving
  • Vast ontstoppingstarief
  • Meer dan 175.000 tevreden klanten
  • Binnen 2 kantooruren contact
rating

Loodgieter in Amsterdam Nieuw-West


Een van de grotere stadsdelen van Amsterdam is Amsterdam Nieuw-West. In het kader van de stedelijke vernieuwing zijn aan het begin van het millennium grote renovatiewerken uitgevoerd in dit stadsdeel. De oude stadsdelen Geuzenveld-Slotermeer en Slotervaart en het nieuwere stadsdeel Osdorp kregen zo een aantrekkelijk karakter. Tegenwoordig is wonen in Amsterdam Nieuw-West hip, met een goed nachtleven. Als inwoner van Amsterdam Nieuw-West wil je dan wel zo optimaal mogelijk genieten van dit deel van Amsterdam. Problemen aan je riolering, verstoppingen en cv-ketel problemen wil je er niet bij hebben. Mocht je toch door dit soort problemen geveld worden, schakel dan een lokale loodgieter uit Amsterdam Nieuw-West in.

Plaatsen of reparatie CV-ketel


De CV-ketel is het belangrijkste onderdeel van een centraal verwarmingssysteem. De meeste woningen in Amsterdam Nieuw-West zullen voorzien zijn van een CV-ketel, meestal werkzaam op gas. Een CV-ketel heeft normaliter een levensduur van ongeveer 15 jaar. Uiteraard zal een ketel na het verstrijken nog vast wel enkele jaren gebruikt kunnen worden, maar hij zal minder efficiënt stoken en er is een hoger risico op defecten. Als het tijd is voor een nieuwe CV-ketel laat je door de loodgieter dan goed informeren over alle mogelijkheden. De techniek staat niet stil dus er zijn inmiddels zeer energiezuinige CV-ketels op de markt gekomen. Je kunt ook andere verwarmingstechnieken overwegen, zoals een warmtepomp. Vervolgens zal de loodgieter je nieuwe CV-ketel vakkundig installeren, zodat je jaren verder kunt. Heb je problemen met je CV-ketel? Dit vergt enige expertise, dus laat dan ook de loodgieter langskomen. Hij zal je CV-ketel ook goed afstellen, zodat je weer efficiënt je woning kunt verwarmen. Het is overigens verstandig om de loodgieter jaarlijks langs te laten komen voor onderhoud aan je CV-ketel. Je verkleint de kans op defecten en de levensduur zal verlengd worden.

Airconditioning aanschaffen


Net zoals in heel Amsterdam is ook in Amsterdam Nieuw-West de ruimte beperkt. Veel woningen zijn niet voorzien van een tuin om zomers lekker buiten te zitten. Als je in een bovenwoning of appartement woont, kan het op zomerse dagen erg heet worden. Heb je dan wel eens een airconditioning overwogen? De huidige generatie airconditioners zijn een stuk energiezuiniger dan vroeger. Met een professioneel geïnstalleerde airconditioner van de loodgieter, hoef jij op warme dagen je huis niet meer uit te zweten of verplicht naar het park te gaan. Een loodgieter hoef je niet alleen voor een verstopping of lekkage in te schakelen, hij kan ook je airconditioner perfect installeren. Laat nu die warme zomer maar komen, want jij houdt je huis behaaglijk koel.

Heb je daklekkage?


Amsterdam Nieuw-West kent nog vele oude woningen. Het dak is niet een onderdeel van het huis waar je dagelijks stil bij staat. Hellende daken met dakpannen kunnen relatief lang mee en ook platte daken die voorzien zijn van bitumen hebben een levensduur van minimaal 20 jaar. Als je in een oude woning in Amsterdam Nieuw-West woont, dan kan het best zijn dat je dakbedekking allang de levensduur voorbij is en dat je last krijgt van lekkage. Een lokale loodgieter naar je dak laten kijken kan dan geen kwaad. Vooral een plat dak waar de dakbedekking niet goed meer van is kan gemakkelijk voor grotere schade zorgen. Soms hoeft de dakbedekking niet eens in zijn geheel vervangen te worden, maar kan de loodgieter een gedeelte repareren. Let ook op de dakgoten. Er kan al snel een verstopping ontstaan als de goten vol bladeren en vuil zitten en ook dit kan de oorzaak zijn van een daklekkage. Ook voor het aansluiten van een goot kun je terecht bij de loodgieter.

Een nieuwe keuken


Is het tijd voor een nieuwe keuken in je woning in Amsterdam Nieuw-West? Ongetwijfeld kun je zelf veel werkzaamheden doen, maar er zijn ook specialistische klussen, waarbij je te maken kunt krijgen met waterleidingen en gasleidingen. Waterleidingen naar de keukenkraan, de boiler en de vaatwasser moeten goed worden aangesloten om lekkage en verstopping te voorkomen. Kook je nog op gas? Grote kans dat de gasleiding ook verlegd moet worden. Het verleggen van deze leidingen vergt wel enige expertise. Juist daarom kan een loodgieter je goed tot hulp zijn. Zowel de water- als de gasleiding worden professioneel aangelegd en de kraan goed aangesloten. Heb je nog bijzondere wensen in je keuken, zoals een Quooker? De loodgieter kan je hier alle voordelen over vertellen en voor een perfecte aansluiting van je heetwaterkraan zorgen.

Nog niet overtuigd? Zie  onze reviews op Trust Pilot