Snel een Loodgieter nodig? Bel ons! 085-8770419


Almeer Installatie Techniek A.I.T.

Logo Almeer Installatie Techniek A.I.T. Almeer Installatietechniek is een allround installateur, wat betekent dat alle disciplines van het installatievak worden uitgeoefend.

Wij zijn gespecialiseerd in Elektrotechnische installatie's Gastechnische installatie's Watertechnische installatie's Verwarmings installatie's Mechanische Ventilatie's Deze disciplines zijn uitstekend te combineren in badkamerinstallaties en Keukeninstallatie als wel in renovatie projecten en diverse afbouw werken Almeer Installatietechniek kan u op een breed terrein van dienst zijn met adequate, snelle en kostenbesparende middelen en advies. Bovendien staat persoonlijke attentie nog voorop. Een prettig idee als het om uw comfort gaat.

Almeer Installatietechniek verzorgt alleen kleinschalige installatieprojecten en denkt met u mee als het gaat om technische en bouwkundige problemen. Vanaf januari 1997 begonnen als eenmanszaak tot op heden nog steeds een vooruitstrevend installatiebedrijf waar de modernste technieken gepaard gaan met persoonlijke attentie . Met recht Totaalinstallateur dus met als grote voordeel voor u natuurlijk: u hoeft slechts 1x boodschappen te doen! Ons motto is: "AL UW INSTALLATIEGEMAK ONDER ÉÉN DAK".

Onze vestiging
BussumMuiderberg EemnesNaarden LelystadWeesp MuidenZeewolde