Snel een Loodgieter nodig? Bel ons! 085-8770419


Aldis B.V.

Logo Aldis B.V.

Aldis B.V. is uw betrouwbare partner voor het leveren en installeren van riolering, waterleiding en sanitaire installaties, dak- en zinkwerk en legionellabeheersing. Daarnaast kunnen wij ook de centrale verwarmingsinstallatie en ventilatie-installatie voor u verzorgen.

Onze vakbekwame medewerkers staan voor u ter beschikking voor nieuwbouw en renovatiewerkzaamheden in een werkgebied met een reikwijdte van circa 50 kilometer om ons kantoor en werkplaats te Eemnes. Ons werkgebied bevindt zich in de regio Utrecht, Amersfoort en Amsterdam. Wij zijn vooral gespecialiseerd in kleinschalige woningbouw en appartementenbouw, maar ook een utiliteitsgebouw is voor ons geen enkel probleem.

Al jaren zijn wij erkend installateur volgens zowel de Sterkin als de SEI en zijn wij aangesloten bij de branche-organisatie van UNETO-VNI. Al onze medewerkers zijn in het bezit van een VCA* diploma, tevens zijn onze leidinggevenden in het bezit van een VCA** diploma. Sinds 1 maart 2011 zijn wij ook BRL 6000 gecertificeerd.

Onze hoofd vestiging
Eemnes