Snel een Loodgieter nodig? Bel ons! 085-8770419


Aceve Totaalinstallateurs BV

Logo Aceve Totaalinstallateurs BV

Loodgieter

Het vak Loodgieter bestaat uit een breed pakket van diensten. Sommigen zien het monteren van een badkamer als werk voor een loodgieter en de ander denkt dan eerder aan een verstopping of dak werkzaamheden.

De kern bestaat uit het aanleggen en repareren van warm- en koud- waterleidingen van eenvoudige tot zeer gecompliceerde installaties. 

 

Onderhoudswerkzaamheden worden vaak tot het laatste moment uitgesteld of nog erger. Er wordt pas aan onderhoud gedacht als er al schade of overlast is ontstaan. Een lekkend dak, een defecte riolering, een gesprongen waterleiding of een verstopte dakgoot: situaties die u voor wilt zijn. Om te voorkomen dat u voor nare verrassingen komt te staan is regelmatige inspectie en eventueel onderhoud erg belangrijk.

 

Veelal is heeft u naast de kosten van de reparatie ook veel overlast door de schade die is ontstaan.

 

Aceve kan u helpen dit te proberen te voorkomen. Door een keer per jaar een dak controle te laten uitvoeren en gelijk de goten schoon te laten maken. Tegelijkertijd kunnen we, als u die heeft de schoorsteen vegen. De loodgieter staat dan toch op het dak en dan is het maar weer klaar voor u de haard gaat stoken.

Onze vestiging
Capelle aan den IJssel