Snel een Loodgieter nodig? Bel ons! 085-8770419
Nu bereikbaar!


Barendse Loodgietersbedrijf

Logo Barendse Loodgietersbedrijf
Barendse Loodgietersbedrijf is opgericht in 1961: door het leveren van vakwerk, service en een klantvriendelijke instelling zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een middelgroot loodgietersbedrijf met bekendheid in de gehele regio. Door de jaren heen zijn wij een echt familiebedrijf gebleven, met aandacht voor kleine en grote klanten!

Werkzaamheden:

Wij zijn ijzersterk in dakwerk en bieden een breed dakwerk programma aan in zowel bitumendaken, EPDM daken alsmede lood-, en zinkwerken. Alle dakwerkzaamheden worden uitgevoerd met een minimale garantie van 10 jaar. Voor EPDM daken geldt een garantie van 15 jaar, deze kan zelfs verlengd worden tot 20 jaar! Het renoveren van badkamers,toiletten en werkzaamheden aan gas-, water-, en rioolinstallaties behoren tot onze taken. Maar ook voor het repareren van kranen, reservoirs ed. kunt u bij ons terecht. Sinds 1994 voeren wij werkzaamheden uit in het kader van de WVG (per 01-01-2007 WMO). Het doel van deze werkzaamheden is om mindervaliden in staat te stellen langer in hun eigen woonomgeving te laten wonen. Denkt u hierbij aan het verwijderen van baden en het creëren van een douchehoek, het plaatsen van beugels, douchestoelen en opritten t.b.v. rollators en/of rolstoelen.

Erkend bedrijf:

Ons bedrijf is een landelijk erkend gas-, en waterfitter en is aangesloten bij de brancheorganisatie Uneto-VNI en SEI

Werknemers:

Als bedrijf hebben wij het VCA* certificaat. Hiermee werken wij veilig volgens de geldende ARBO normen. Al onze werknemers zijn in het bezit van hun VCA diploma en werken dan ook volgens de geldende ARBO eisen. Wij zijn een erkend leerbedrijf en kunnen jonge geïnteresseerden loodgieters de kans bieden om via de leerweg; een dag school, vier dagen werken, een interessant beroep te leren.

Milieu:

Het milieu is een belangrijk aspect binnen Barendse Loodgietersbedrijf. Zo scheiden wij diverse metalen, puin, bitumendakafval, papier en kit/verfrestanten. Onze afvalstroom wordt via diverse erkende afvalverwerkers afgehandeld, en op een milieu verantwoorde manier verwerkt.

Klantenkring:

De klantenkring waar wij voor werken is zeer divers en wij werken dan ook voor particulieren, woningbouwverenigingen, vereniging van eigenaren, aannemers en gemeenten. Kortom alle voordelen zoals genoemd, kwaliteit, snelle en goede service, scherpe prijzen en vakmanschap maken Barendse Loodgietersbedrijf tot een veelgevraagd bedrijf in de regio Leiden en ver daarbuiten.

Onze hoofd vestiging
Flevoweg 41

Onze website
http://www.barendseleiden.nl

Klant beoordelingen

Totaal 4.2 / 5 4.2 / 5 4.2 Klantvriendelijkheid 4.6 / 5 4.6
Uitgevoerde werkzaamheden 4.2 / 5 4.2 Deskundigheid 4.2 / 5 4.2
Prijs / Kwaliteit verhouding 3.7 / 5 3.7