Snel een Loodgieter nodig? Bel ons! 085-8770419


Update: Onze loodgieters werken volgens de regels van het RIVM door! Klik hier voor meer informatieVrijblijvende offerte?

Vragen, advies nodig of bestellen?
U kunt ons momenteel bereiken op:
085-877-0419

Sphinx 330

wastafel bek rechts

Wit 65x40cm


Bel voor actuele prijzen naar
085-8770419

Inclusief:
BTW
Installatie
Garantie
15% korting

De Sphinx 330 serie brengt een oase van comfort in de badkamer. Sphinx heeft een aantal badkamerconcepten ontwikkeld waaronder de Sphinx 330 serie. Complete concepten met een onderscheidende vormgeving waar iedereen zijn eigen badkamer kan creëren. Sphinx helpt u bij het realiseren van een persoonlijke badkamer waarin u zich thuis voelt.

Met de Sphinx 330 serie wordt op het gebied van badkamerinrichting een nieuw tijdperk ingeslagen. De badkamer als een oase van welzijn en comfort met een exclusief, maar toegankelijk design. De Sphinx 330 badkamerlijn is een bijzondere serie die esthetische elegantie combineert met kwaliteitsmaterialen. Een complete lijn designproducten die grenzeloze mogelijkheden biedt.

De voordelen van dit product:

  • Overloop Wastafel van keramiekSpoedklussen
Bij spoedklussen worden er extra kosten in rekening gebracht om binnen twee werkdagen deze CV ketel bij u te installeren. Is deze aanvraag een spoedklus?Artikelnummer Bak rechts