Direct bellen Direct aanvragen
Snel een Loodgieter nodig ? Bel ons! 085 8770 419

Medewerker loodgieter.nl
 • Erkende loodgieters
 • 98% binnen 24u
 • Meer dan 175.000 tevreden klanten
 • Slechts €29,95- voorrijkosten
 • Loodgieter uit uw omgeving
 • Vast ontstoppingstarief
 • Meer dan 175.000 tevreden klanten
 • Binnen 2 kantooruren contact
Loodgieter

Selsiuz 3 in 1 kokend waterkraan

De kraan die u alles biedt wat u nodig heeft in de keuken!

Ontdek de veelzijdigheid van de 3-in-1 keukenkranen van Selsiuz
Welkom op onze pagina voor 3-in-1 keukenkranen! Bij Selsiuz hebben ze een uitgebreid assortiment kranen voor uw keuken die voldoen aan al uw behoeften. De 3-in-1 keukenkranen van Selsiuz zijn speciaal ontworpen om uw keukenervaring te verbeteren en bieden een combinatie van heet, koud en kokend water in één kraan.

Moderne functionaliteit en stijlvol ontwerp
Met de 3-in-1 keukenkranen van Selsiuz kunt u genieten van het gemak van direct kokend water voor bijvoorbeeld thee, het bereiden van pasta of het blancheren van groenten. Naast de praktische functies voegen deze kranen een vleugje moderne stijl toe aan uw keuken.

Hoogwaardige materialen voor duurzaamheid
Bij Selsiuz hechten we veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. De 3-in-1 keukenkranen van Selsiuz zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor een lange levensduur en optimale prestaties. U kunt vertrouwen op de betrouwbaarheid van onze kranen, zodat u er jarenlang plezier van zult hebben.

Eenvoudige installatie en gebruiksgemak
De 3-in-1 keukenkranen van Selsiuz zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Ze zijn eenvoudig te installeren en te bedienen, waardoor u snel kunt genieten van het comfort en de functionaliteit die ze bieden. Het minimalistische ontwerp zorgt ervoor dat ze naadloos passen in elke keukenstijl.

Veiligheid voorop
Bij het ontwerpen van de 3-in-1 keukenkranen van Selsiuz hebben we ook veel aandacht besteed aan veiligheid. De kranen zijn uitgerust met diverse veiligheidsmechanismen om ongelukken te voorkomen en uw gezin te beschermen.

Bestel nu en transformeer uw keuken
Haal het meeste uit uw keuken met de 3-in-1 keukenkranen van Selsiuz. Profiteer van het gemak en de functionaliteit van heet, koud en kokend water in één kraan. Bestel nu en transformeer uw keukenervaring!

Installatie door een loodgieter: kies voor deskundigheid
Een correcte installatie van uw 3-in-1 kraan is van essentieel belang om optimaal te kunnen genieten van de vele functies die deze kraan biedt. Onze ervaren loodgieters zijn gespecialiseerd in het installeren van deze kranen en zorgen voor een probleemloze installatie. Vertrouw op hun deskundigheid om ervoor te zorgen dat uw kraan veilig en efficiënt werkt. Het is echter ook goed mogelijk om deze kraan zelf te installeren wanneer u zelf enige handigheid heeft. Het is echter niet aan te raden.

Reparatie door een loodgieter: Snel en vakkundig
Mocht er onverhoopt een probleem ontstaan met uw 3-in-1 kraan, dan staan onze loodgieters voor u klaar om het snel en vakkundig te repareren. Met grondige kennis van de technologie achter deze kranen en de juiste gereedschappen, kunnen onze loodgieters eventuele defecten snel diagnosticeren en oplossen, waardoor u weer snel gebruik kunt maken van uw kraan.

Loodgieter.nl: Uw betrouwbare partner
Als uw loodgieterpartner zijn we er trots op dat we een uitgebreid assortiment aan 3-in-1 kranen kunnen aanbieden. We begrijpen hoe belangrijk het is om hoogwaardige producten te leveren die aan uw klantverwachtingen voldoen. Daarom werken we samen met loodgieters die gespecialiseerd zijn in deze kranen, om ervoor te zorgen dat uw kraan een probleemloze ervaring wordt.

Garantie op uw Selsiuz 3 in 1 kokend waterkraan
Bij Selsiuz zijn ze trots op de kwaliteit en betrouwbaarheid van hun producten. Hun standaardfabrieksgarantie bedraagt 2 jaar, waarbij uw aankoop wordt gedekt tegen fabricagefouten en defecten. Maar ze gaan nog een stap verder om uw tevredenheid te waarborgen.
Wanneer u uw aankoop online registreert, bieden ze u de mogelijkheid om uw garantieperiode te verlengen naar maar liefst 3 jaar. Zo kunt u langer genieten van de zekerheid van hun uitgebreide garantiedekking. Het proces is eenvoudig en efficiënt, zodat u in een handomdraai uw garantie kunt verlengen.
 
Bestel nu bij loodgieter.nl en ervaar het verschil!
Waar wacht u nog op? Kies voor de 3-in-1 kraan van loodgieter.nl en ervaar het gemak van een kraan die is geïnstalleerd door een professionele loodgieter. Onze kranen bieden niet alleen functionaliteit, maar ook duurzaamheid en stijl. Bestel nu en geniet van een hoogwaardige kraan die aan al uw verwachtingen voldoet!

StoringscodesDe voordelen van dit product:

 • - Voordeliger dan een Quooker
 • - Voor installateur eenvoudiger in onderhoud
 • - Veel mogelijkheden en uitvoeringen

Nog niet overtuigd? Zie  onze reviews op Trust Pilot