Snel een Loodgieter nodig? Bel ons! 085-8770419


Update: Corona-virus en Loodgieter.nl - Onze loodgieters werken volgens de regels van het RIVM door! Klik hier voor meer informatie

Gesloten Installatiebedrijven Koldijk-Lijnberg-Dekker B.V.

Logo Gesloten Installatiebedrijven Koldijk-Lijnberg-Dekker B.V. C. Dekker bv is ook zeer betrokken bij het sociale en maatschappelijke leven in Almere. Al heel wat jaren is het bedrijf hoofdsponsor van Badminton Vereniging Almere. De sporthal aan de Bongerd-straat, het thuishonk van de vereniging, draagt tegenwoordig de naam de Carl Dekker Hal. Ook de Almeerse Triathlon mag zich jaarlijks verheugen op de financiële steun en de inzet van C. Dekker bv. Kortom Installatiebedrijf C. Dekker bv is een begrip in Almere en omgeving.
In 1984 is het bedrijf gestart in de schuur achter de woning van Carl Dekker. Inmiddels is Almere fors gegroeid en is C. Dekker bv meegegroeid. Het bedrijf kan bogen op een enorme ervaring en heeft ook een forse klantenkring weten op te bouwen. C. Dekker bv werkt voor woningbouwcorporaties, particulieren en opdrachtgevers voor kleine utiliteitsbouw zoals winkels, kantoren en scholen.

De dienstverlening van C. Dekker bv is terug te voeren tot drie pijlers: warmte, water en dakbedekking. De werkzaamheden hebben betrekking op CV installaties, vloerverwarming, sanitair, badkamers, keukens, rioleringen, waterleidingen en dakbedekkingen. Hiervoor worden niet alleen installaties geleverd en geplaatst, ook wordt de capaciteit doorberekend en worden reparaties en renovaties uitgevoerd. Bij voorkeur verzorgt C. Dekker bv het gehele plan voor warmte, water en dekbedekking. Door hier in een vroeg stadium over mee te denken, kunnen de meest optimale oplossingen worden gekozen.

Onze hoofd vestiging
Almere

Onze website
http://www.koldijk.eu/index.html

Klant beoordelingen

Totaal 4.4 / 5 4.4 / 5 4.4 Klantvriendelijkheid 4.6 / 5 4.6
Uitgevoerde werkzaamheden 4.5 / 5 4.5 Deskundigheid 4.5 / 5 4.5
Prijs / Kwaliteit verhouding 4.1 / 5 4.1