Snel een Loodgieter nodig? Bel ons! 085-8770419
Nu bereikbaar!


Update: Corona-virus en Loodgieter.nl - Onze loodgieters werken volgens de regels van het RIVM door! Klik hier voor meer informatie

Loodgieters en Installatie Bedrijf Kambeel BV

Logo Loodgieters en Installatie Bedrijf Kambeel BV

Wij zijn een allround loodgieters en installatiebedrijf, dat u graag van dienst wil zijn bij alle voorkomende loodgieters-werkzaamheden.

U kunt bij ons terecht voor het repareren van een kraan tot het leveren en installeren van een complete badkamer, van een dakreparatie tot nieuwe goten, en van een extra radiator tot een complete cv-installatie. En dan hebben we lang nog niet alle mogelijkheden genoemd.

Zo is het herstellen, vernieuwen en opnieuw aanleggen van gas- en water- en afvoerleidingen in en om de woning voor ons als loodgietersbedrijf dagelijkse kost.

Een van onze specialiteiten is Zink en Dakwerk.

Hieronder verstaan wij uw gootwerk van zink of koper en eventueel pvc of een lijst rond het dak of bij een dakkapel. Zink en koperwerken, geven veel voldoening aan het vak loodgieter. Als het geheel mooi is geworden (en dit vereist veel precisie) geeft het eer aan je vakkundigheid. Voor vakkundig Dak en Zinkwerk bent u bij ons aan het juiste adres!

Onze hoofd vestiging
Rotterdam