Snel een Loodgieter nodig? Bel ons! 085-8770419
Nu bereikbaar!


Update: Onze loodgieters werken volgens de regels van het RIVM door! Klik hier voor meer informatie

Installatiebedrijf W.J. Fontein

Logo Installatiebedrijf W.J. Fontein Fontein is een installatiebedrijf met vele jaren ervaring. Maar wat vooral telt is dat Fontein een bedrijf van deze tijd is en altijd klaar staat voor bedrijven en particulieren.
 
Het oude loodgietersvak staat bij ons hoog in het vaandel. Wij maken dan ook nog volop gebruik van traditionele materialen als zink, lood en koper.  
Kwaliteit, die geborgd wordt door een team van vakbekwame medewerkers en door het gebruik van uitsluitend kwaliteitsproducten.
 
Problemen met uw riool? Neem de proef op de som, bel ons en ervaar hoe snel wij u van dienst zijn. Ook voor het vakkundig aanbrengen van dakbedekking, voor gas- en waterleidingen en verwarming bent u bij ons aan het juiste adres.
 
Heeft u plannen voor een nieuwe badkamer? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak en wij ontwerpen een badkamer volgens uw wensen. 
Ook voor onderhoudswerkzaamheden en inspecties bent u bij ons aan het juiste adres. Voor het jaarlijkse onderhoud van uw centrale verwarmingsketel, of van dak & zinkwerk, Fontein Installatiebedrijf staat voor u klaar.

Onze hoofd vestiging
Oosterinslag 5-D