Snel een Loodgieter nodig? Bel ons! 085-8770419


Update: Corona-virus en Loodgieter.nl - Onze loodgieters werken volgens de regels van het RIVM door! Klik hier voor meer informatie

Firma Van Dijkhuizen

Logo Firma Van Dijkhuizen

Van Dijkhuizen Installatiebedrijf is opgericht in 1941. In die tijd waren de loodgieters activiteiten vooral gericht op Metaalbewerking en smederij.

- 1959 Het dienstenpakket werd uitgebreid met het aanleggen van gasleidingen, waterleidingen en Elektrische installaties. Ook zinkwerken, dakbedekkingen en reparatie werkzaamheden werden vanaf deze tijd vakkundig uitgevoerd door Van Dijkhuizen Installatiebedrijf.

- 1969 Van Dijkhuizen Installatiebedrijf heeft zich vanaf dit jaar ook gespecialiseerd op verwarminginstallaties. Sindsdien zijn vele Installaties door ons naar tevredenheid opgeleverd. Wij verzorgen verwarmingsinstallaties in zowel utiliteit- en woningbouw en de particuliere sector. Ook op het gebied van sanitaire en elektrotechnische installaties zijn sindsdien diverse projecten opgeleverd.

Van Dijkhuizen is een professioneel installatiebedrijf waarop u kunt rekenen. Wij zijn er voor grote en kleine installatieklussen. Voor nieuwbouw en verbouw van woning en/of bedrijfspand. Persoonlijke benadering vinden wij erg belangrijk, om u te bieden waar u om vraagt, zodat het gewenste resultaat wordt bereikt. Bel ons voor meer informatie, tarieven en een afspraak. Wij helpen u graag en bovendien snel

Onze vestiging
Bovenweg 69