Snel een Loodgieter nodig? Bel ons! 085-8770419


Update: Corona-virus en Loodgieter.nl - Onze loodgieters werken volgens de regels van het RIVM door! Klik hier voor meer informatie

Dries-Rolde

Dries Rolde B.V. is begin jaren 70 opgericht door voormalige eigenaar Roel Dries als CV-installateur. In 1999 is het bedrijf overgenomen door drie werknemers en uitgebouwd tot een allround installatiebedrijf met het credo “vakmanschap staat voorop”.

Circa 23 medewerkers in de buitendienst met een leeftijdsopbouw tussen de 20 en 65 jaar houden zich dagelijks bezig met onderhoud, vervanging, vernieuwing en uitbreiding van technische installaties in de utiliteit en woningbouw bij woningcorporaties, instellingen, particulieren en bedrijven.

Dries Rolde B.V heeft een platte organisatiestructuur met een informeel karakter. Boven de werkvloer bevindt als tussenlaag de administratie, calculatie en werkvoorbereiding. De dagelijkse leiding is handen van de driekoppige directie.


24-uurs servicedienst
Een extra vorm van dienstverlening bieden wij door een eigen 24-uurs servicedienst. Onze klanten kunnen bij calamiteiten altijd een beroep op ons doen, 24 uur per dag, zeven dagen per week. Heeft u nu een storing aan uw CV-toestel, electra of een lekkage, wij staan voor u klaar!

Deze service kunnen wij verlenen omdat onze planning hierop wordt aangepast. Er wordt altijd ruimte ingecalculeerd voor calamiteiten. Deze flexibele instelling is onze kracht. We zijn er dan ook trots op dat wij op basis van een jarenlange ervaring al onze klanten naar volle tevredenheid mogen adviseren.

Onze hoofd vestiging
Gieterstraat 51