Snel een Loodgieter nodig? Bel ons! 085-8770419


Update: Corona-virus en Loodgieter.nl - Onze loodgieters werken volgens de regels van het RIVM door! Klik hier voor meer informatie

Den Boer Bouwen en Installeren

Een bedrijf is zo goed als zijn medewerkers. Onze organisatie prijst zich gelukkig met ruim twintig collega’s die hun vak tot in detail verstaan. Door hun brede opleiding zijn we in staat om de meeste bouwopdrachten en installatiewerkzaamheden in eigen beheer uit te voeren.

 

Dankzij de omvang van ons bedrijf is het organisatiemodel plat. De lijnen zijn kort, de communicatie verloopt soepel, de flexibiliteit is groot.

 

We aarzelen evenmin om zelf aan de tekentafel te gaan zitten voor een bijzonder ontwerp. Van een keuken bijvoorbeeld of een badkamer. Zolang het maar maatwerk betreft en geen routinematig seriewerk. De materiaalkeuze doet voor ons niet ter zake. Stenen, hout, roestvrij staal, aluminium. Onze mensen vinden het een uitdaging om van uw wens iets bijzonders te maken. ‘Te moeilijk’ is niet het antwoord dat u snel van ons krijgt.

 

Spil in het werk is de uitvoerder/werkvoorbereider. Hij is de schakel tussen de medewerkers op kantoor en de mensen in de werkplaats en op de bouwplaatsen. Werkend vanuit het kantoor bezoekt hij dagelijks alle bouwplaatsen om te zien of alles naar wens verloopt.

Onze vestiging
HENGELO OV