Snel een Loodgieter nodig? Bel ons! 085-8770419
Nu bereikbaar!


Update: Corona-virus en Loodgieter.nl - Onze loodgieters werken volgens de regels van het RIVM door! Klik hier voor meer informatie

De Groot Installatiegroep Divisie Noord B.V

Logo De Groot Installatiegroep Divisie Noord B.V De Groot Installatiegroep is in 1965 opgericht als tweemansbedrijf.
Van kleine installateur is het bedrijf uitgegroeid tot één van de toonaangevende installatiebedrijven in Nederland.

Alle bedrijven die deel uitmaken van De Groot Installatiegroep beschikken over één of meer eigen ontwerp- en werkvoorbereidings- afdelingen. Op deze afdelingen zijn vakbekwame en vaak hooggeschoolde medewerkers werkzaam die aan al uw wensen tijdens de ontwerpfase gehoor kunnen geven. Bovendien kunnen zij bogen op een ruime ervaring in de installatietechniek, waardoor de ontwerpen van De Groot Installatiegroep niet alleen rekening houden met uw wensen, maar ook met exploitatiekosten en de eisen van een laag energieverbruik en milieuvriendelijkheid die vandaag de dag aan een technische installatie worden gesteld.

De grote kracht van De Groot Installatiegroep ligt in de veelzijdigheid van de diensten die deel uitmaken van het leveringspakket. Dit heeft als grote voordeel dat diverse installatietechnische werkzaamheden, die normaal gesproken door verschillende subcontractors zouden worden uitgevoerd, ongeacht de aard van die werkzaamheden uitbesteedt kunnen worden aan één bedrijf: De Groot Installatiegroep.

Bij De Groot Installatiegroep staat het leveren van kwaliteit voorop. Dit blijkt niet alleen uit het feit dat het bedrijf garant staat voor de door haar geleverde technische installaties, maar ook doordat alle bij de groep behorende bedrijven het internationaal erkende NEN-ISO 9001 en VCA** certificaat hebben behaald.

Onze vestiging
Schroefstraat 25, 8223 EC Lelystad