Snel een Loodgieter nodig? Bel ons! 085-8770419


Update: Onze loodgieters werken volgens de regels van het RIVM door! Klik hier voor meer informatie

A & R Loodgieters- en Onderhoudsbedrijf

Logo A & R Loodgieters- en Onderhoudsbedrijf

A&R loodgietersbedrijf te Rotterdam is een begrip wanneer het gaat om loodgieters-, riolerings- en onderhoudswerk in Zuid- en Noord Holland. Wat midden jaren 80 begon met één enkele bestelwagen is uitgegroeid tot een gerenommeerde loodgieters- en rioleringsbedrijf met uiterst modern materieel en zeer vakkundig personeel. Daarnaast is A&R loodgietersbedrijf Rotterdam 24 uur per dag bereikbaar om u in geval van acute nood direct uit de problemen te helpen.

Het loodgietervak is feitelijk nog steeds een ouderwets ambacht. Ondanks alle moderne hulpmiddelen komt het nog altijd aan op de vakkundigheid en de kennis van de uitvoerende loodgieter. Jarenlange ervaring in combinatie met het welbekende en ongrijpbare fingerspitzen gevoel vormen een goede loodgieter. Bij A&R loodgietersbedrijf is iedere werknemer dan ook een ware kunstenaar wanneer het aankomt op lood- en zinkwerk.

Nederland bezit sinds mensenheugenis een goed functionerend riolerings- en waterleidingsysteem. Toch gebeurt het meer en meer dat pijpleidingen het door onder andere ouderdom begeven of verstopt raken. Daarnaast worden velen beschadigd bij de talloze werkzaamheden die er plaatsvinden. A&R loodgieters- en rioleringsbedrijf te Rotterdam beschikt over de modernste apparatuur om breuken en beschadigingen in mum van tijd op te sporen zonder dat daarvoor eerst de hele straat opengebroken dient te worden. Middels onze uiterst moderne camera’s kunnen wij de exacte plek van het mankement aanwijzen. Slechts op die plek zullen wij hoeven te graven om vervolgens de broodnodige werkzaamheden uit te voeren. Hierdoor blijven de kosten én de overlast tot een minimum beperkt!

Een samenvatting van werkzaamheden waar wij ons dagelijks mee bezig houden:

- Loodgieterswerk
- Onderhoudswerk aan woningen
- Kelders leegpompen en waterdicht maken
- Rioleringen en afvoer ontstoppingen
-Voeg-, metsel- en tegelwerk
-Isolatie van (water) leidingen
-Gas – Water – Centrale verwarming (CV)
-Sanitair installatie en voorbereiding
-Aanleg van riolering
-Ontstoppen van toilet
-Verbouwingen van woningen
-Timmerwerk
-Schoorsteenvegen
-Dakreparatie: pannendaken en bitumen
-Het opsporen en verhelpen van lekkages

Spoedservice

Daarnaast hebben wij een spoed dienst die 24 uur per dag 7 dagen per week klaarstaan voor calamiteiten. Heeft u verstopping, stroomt uw toilet over of heeft u een lekkage?

Onze hoofd vestiging
Schermlaan 57