Snel een Loodgieter nodig? Bel ons! 085-8770419


Spoed? 24/7, ook in het weekend

Spoed klussen
Wanneer een klus complex is of met spoed moet worden uitgevoerd lopen de kosten vaak onredelijk hoog op.
Loodgieter.nl rekent hiermee af en hanteert voor dit soort klussen normale tarieven!

Spoed klus?
Bel ons op 085-8770419 of vul het aanvraagformulier bovenaan de pagina in. Loodgieter.nl heeft een hecht team van gemotiveerde en erkende loodgieters.
Onze loodgieters worden aan strenge eisen gecontroleerd en door onze klanten als zeer goed beoordeeld.

Erkende installateurs zijn te herkennen aan Techniek Nederland | SEI | STEK.

Recensies van Klanten van Barendse Loodgietersbedrijf

9 klant(en) hebben dit bedrijf beoordeeld.
De gemiddelde beoordeling is: 4.2


Plaats Klant Datum
Leiden Jan Jensma 02-09-14 13:22
Omschrijving
Verstopping keuken
Totaal
Klantvriendelijkheid
Uitvoering
Deskundigheid
Prijs / Kwaliteit verhouding

Plaats Klant Datum
Sassenheim Ksenia Shabalina 19-08-14 11:35
Omschrijving
Gasfornuis aansluiten
Totaal
Klantvriendelijkheid
Uitvoering
Deskundigheid
Prijs / Kwaliteit verhouding

Plaats Klant Datum
Oegstgeest Jan witteveen 04-06-14 06:49
Omschrijving
Twee kranen in onze badkamer lekken, overigens slechts zo nu en dan een drup. 2 mengkranen (douche + bad), meer dan tien jaar oud.
Totaal
Klantvriendelijkheid
Uitvoering
Deskundigheid
Prijs / Kwaliteit verhouding
Geen beoordeling
Commentaar
We hebben de rekening nog niet ontvangen dus kunnen prijs/kwaliteit nog niet beoordelen.

Plaats Klant Datum
Rijnsburg Van Ringelenstein 22-01-14 13:53
Omschrijving
lekkage bij toilet (een normale toilet).
Totaal
Klantvriendelijkheid
Uitvoering
Deskundigheid
Prijs / Kwaliteit verhouding

Plaats Klant Datum
Lisse Silvia v.dVoort 11-07-13 15:37
Omschrijving
vaillantgeiser slaat al na 2 min uit, geiser is nog geen jaar oud, is al 10x nagekeken,weet het nu niet meer.
Totaal
Klantvriendelijkheid
Uitvoering
Deskundigheid
Prijs / Kwaliteit verhouding
Commentaar
monteur zei dat geiser gemaakt was, ga s'avonds onder de douche en geiser gaat zoals altijd binnen 2 min uit, geiser was ook niet goed vastgeschroefd na het "repareren", hele geiser rammelde, gelijk om 9.00u volgende dag heb ik tel. contact opgenomen, helaas konden ze mij niet verder helpen en moest ik maar iemsnd anders gaan zoeken, ik heb een klacht ingediend en ga ook echt niets betalen .anders ga ik wel naar de consumentenbond of wat dan ook, ze hebben totaal geen verstand van hoe een geiser in elkaar zit.

Plaats Klant Datum
Leiden Dorine Hoog 23-01-13 15:50
Omschrijving
Nefit cv combiketel uit 2006 (of 2007). Sinds een half jaar vul ik af en toe water bij. De laatste weken regelmatig, laatste week dagelijks. Expansievat stuk? Water lekkage uit de leiding waarmee ik de cv bijvul. Met weinig water bijvulling is de druk in de ketel weer goed. Expansievat lijkt vol water.. ?
Totaal
Klantvriendelijkheid
Uitvoering
Deskundigheid
Prijs / Kwaliteit verhouding
Commentaar
Barendse Loodgieters had geen personeel, Een loodgieter van een ander bedrijf is daarom langs geweest. rekening heb ik nog niet gekregen. Prijs kwaliteit verhouding kan ik daarom nu nog weinig van zeggen..

Plaats Klant Datum
Zoetermeer N.Wijnmalen 21-01-13 23:59
Omschrijving
Lekkende kraan in de keuken zelfs wanneer de kraan dicht is heb nu het water afgesloten
Totaal
Klantvriendelijkheid
Uitvoering
Deskundigheid
Prijs / Kwaliteit verhouding
Geen beoordeling

Plaats Klant Datum
Leiden L. Vogelenzang 20-01-13 15:24
Omschrijving
Wij hebben een lekkende afvoer aan de achterkant van onze wc-pot. Kan hier op korte termijn naar gekeken worden?
Totaal
Klantvriendelijkheid
Uitvoering
Deskundigheid
Prijs / Kwaliteit verhouding

Plaats Klant Datum
Leiden Fransen 16-01-13 09:40
Omschrijving
lekkage aan waterreservoir toilet
Totaal
Klantvriendelijkheid
Uitvoering
Deskundigheid
Prijs / Kwaliteit verhouding