Direct bellen Direct aanvragen
Snel een Loodgieter nodig ? Bel ons! 085 8770 419

 • Erkende loodgieters
 • 98% binnen 24u
 • Meer dan 175.000 tevreden klanten
 • Slechts €29,95- voorrijkosten
 • Loodgieter uit uw omgeving
 • Vast ontstoppingstarief
 • Meer dan 175.000 tevreden klanten
 • Binnen 2 kantooruren contact
rating

AWB ThermoMaster 3HR 24 T

HR Combiketel 4,6 - 24,0 kW CW3

AWB ThermoMaster 3HR 24 T HR Combiketel 4,6 - 24,0 kW CW3

De AWB ThermoMaster 3HR 24T is een hoog rendement combiketel, die zeer weinig onderhoud met zich meebrengt, wat zorgt voor lage exploitatiekosten. De ThermoMaster 3HR heeft een duidelijk uitleesbaar LCD-scherm en de eenvoudige bediening met drie druktoetsen maken het toestel zeer gebruiksvriendelijk. Tevens is de ThermoMaster3HR standaard uitgerust met een OpenTherm-module, waardoor het toestel aangesloten kan worden op "aan/uit" en modulerende kamerthermostaten. Modulerende kamerthermostaten zorgen voor een hoger rendement en meer comfort. De ThermoMaster 3HR heeft een aluminium warmtewisselaar waarop 10 jaar garantie zit en 2 jaar garantie op onderdelen.

De AWB ThermoMaster 3HR 24T Combi heeft een warmtecapaciteit van 4,6 - 24 kW en warm water comfort CW3.Wilt u onderhoud aan uw CV-ketel?

Niets is zo vervelend en ontregelend binnen uw huishouden als wanneer uw CV-ketel uitvalt. Geen warm water in huis zorgt er voor dat u zich niet kunt douchen of uw vaatwasser kunt gebruiken. Loodgieter.nl heeft een team van specialisten die ongeacht de leeftijd van uw CV-ketel bijna altijd uw CV-ketel nog kan repareren. Wanneer onze loodgieters uw CV-ketel niet kunnen repareren dan kan niemand het! Daar wij begrijpen dat het wegvallen van uw CV-ketel erg vervelend kan zijn zorgen wij er voor dat er altijd zo snel mogelijk een monteur bij u langs komt. Meer informatie over het onderhoud en het repareren van uw CV-ketel kunt u hier vinden.

Storingscodes

Oplossing:- Controleer de bedrading. Indien deze in orde is vervang dan de driewegklep.
Oplossing:- Controleer de gasaansluiting, de gaskraan en de voordruk.- Controleer de ontsteekpen en de bedrading.
Oplossing:- Controleer de gasaansluiting, de gaskraan en de voordruk.- Controleer de ontsteekpen en de bedrading.
Oplossing:- Reset handmatig de maximaal thermostaat. - Vervang de branderautomaat of de pompkabel. - Zorg dat er minimaal 2 radiatoren open staan. Controleer of er lucht in zit. - Zet de pomp op stand 3.- Aanvoer NTC herstellen en zo nodig deze vervangen.
Oplossing:- Controleer de bedrading of vervang zo nodig de NTC.
Oplossing:- Controleer de bedrading of vervang zo nodig de NTC.
Oplossing:- Controleer de bedrading en vervang zo nodig de NTC.- Controleer parameter 9.
Oplossing:- Controleer de bedrading. - Is de bedrading in orde vervang dan de waterdruk sensor.
Oplossing:- Contrleer de bedrading of vervang de NTC.
Oplossing:- Controleer de bedrading en de user interface. Indien deze in orde zijn vervang dan het hoofd board of de ventilator.
Oplossing:- Controleer de bedrading en het hoofd board. Mochten de in orde zijn vergang dan de user interface.
Oplossing:- Controleer parameter 13 of vervang het hoofd board.
Oplossing:- Reset handmatig de maximaal thermostaat. - Vervang de branderautomaat of de pompkabel. - Zorg dat er minimaal 2 radiatoren open staan. Controleer of er lucht in zit. - Zet de pomp op stand 3.- Aanvoer NTC herstellen en zo nodig deze vervangen.- De weerstand van de instalatie is te groot of de bypass is onvoldoende.
Oplossing:- Er is onvoldoende aarding van het toestel. Controleer alle aardeaansluitingen en/of zorg voor een goede aarding.
Oplossing:- Controleer de transformator, de zekering en de bedrading. - Vervang de transformator indien nodig. - Vervang de hoofdprint indien nodig.
Oplossing:- Vervang de user interface.
Oplossing:- Neem contact op met de service dienst van AWB.
Oplossing:- De instalatie dient bijgevuld te worden tot maximaal 2.2 bar. - Spoor de lekkage op en verhelp deze.
Oplossing:- Controleer het expansievat en vervang deze enventueel. - Haal wat water uit het systeem tot de cv druk maximaal 2.2 bar is.
Oplossing:- Reset handmatig de maximaal thermostaat. - Vervang de branderautomaat of de pompkabel. - Zorg dat er minimaal 2 radiatoren open staan. Controleer of er lucht in zit. - Zet de pomp op stand 3.- Aanvoer NTC herstellen en zo nodig deze vervangen.- De weerstand van de instalatie of die van de bypass is te groot.
Oplossing:- Reset handmatig de maximaal thermostaat. - Vervang de branderautomaat of de pompkabel. - Zorg dat er minimaal 2 radiatoren open staan. Controleer of er lucht in zit. - Zet de pomp op stand 3.- Aanvoer NTC herstellen en zo nodig deze vervangen.- De weerstand van de instalatie of de bypass is te groot.
Oplossing:- Reset handmatig de maximaal thermostaat. - Vervang de branderautomaat of de pompkabel. - Zorg dat er minimaal 2 radiatoren open staan. Controleer of er lucht in zit. - Zet de pomp op stand 3.- Aanvoer NTC herstellen en zo nodig deze vervangen.- De weerstand van de instalatie of de bypass is onvoldoende.


De voordelen van dit product:

 • Betrouwbaar, lage exploitatiekosten
 • Onderhouds- en servicevriendelijk
 • Open Therm module, aansluitbaar op elke thermostaat
 • 11,4 liter warm water (40°C) per minuut
 • 10 jaar garantie op warmtewisselaar
 • Warmtecapaciteit van 4,6 - 24 kW

Nog niet overtuigd? Zie  onze reviews op Trust Pilot